Uw specialist voor een zorgeloze woningontruiming

Leeg én schoon

Wanneer U de Ammerzoder inschakelt voor ontruiming dan bent U verzekerd van een goede samenwerking, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. En staan U wensen voorop!

De Ammerzoder is het vertrouwde adres waar U terecht kunt voor het vakkundig ontruimen en eventueel schoon opleveren van woningen en/of bedrijfspanden na eventueel scheiding, overlijden, verhuizing, emigratie, nalatenschap en faillissement.

Aandacht en zorg

Deze gebeurtenissen gaan vaak gepaard met veel emoties. Daarom is het belangrijk dat u dit werk met vertrouwen in de handen kunt leggen van het bedrijf waar u voor kiest. Tevens kunnen er omstandigheden voorkomen waarbij familie of betrokkenen zelf niet in staat zijn om de totale ontruiming te verrichten. Na overlijden is ontruiming vaak een belangrijke gebeurtenis, die veel organisatie, aandacht en tijd nodig heeft. De Ammerzoder ontruimt de woning/inboedel met grootse zorg, op efficiënte en milieubewuste wijze. De inboedel kan verrekend worden met de offerte voor de ontruiming.

Vrijblijvende afspraak

U kunt contact opnemen om een afspraak te maken, waarin wij een taxatie van de inboedel opmaken en een offerte opstellen. Deze afspraak is vrijblijvend en kosteloos. Kunnen wij tot een offerte overeenkomen, dan kan de ontruiming van start gaan. U heeft daar verder geen omkijken naar!

Neem contact op