Wij kopen uw complete en/of gedeeltelijk inboedel op

Wilt u veranderen van stijl of is er door omstandigheden een situatie ontstaan waardoor u snel moet verhuizen en een koper zoekt voor uw inboedel. Bij de Ammerzoder Meubels bent u aan het juiste adres. Wij kopen uw complete en/of gedeeltelijk inboedel op mits het binnen onze asortiment past. Of het nu is door echtscheiding, emigratie, verhuizing naar een zorginstelling of andere oorzaak, wij bieden een eerlijke prijs voor uw inboedel en zorgen voor een fijne en betrouwbare samenwerking.

Welke inboedels kopen wij in?

Binnen ons bedrijf gaat de voorkeur naar verschillende stijlen in de meubelbranche. Hierbij kunt u denken aan de volgende stijlen:

- Chesterfield inboedels;
- Barok inboedels;
- Schapenleren inboels;

Werkwijze

Heeft u een inboedel binnen onze asortiment en wilt u deze verkopen? Wij helpen u graag verder. Wij verzoeken u om een aantal foto's te maken van het aanbod en deze per e-mail te verzenden naar ammerzoder@hotmail.com. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Verder verzoeken wij u in de e-mail het aanbod te omschrijven en uw contactgegevens erbij te vermelden.
Neem contact op